Buitenritten te paard

Buitenritten te paard Soerendonk BrabantWij organiseren élk weekend buitenritten te paard door het prachtige natuurgebied van de Kempen, een van de mooiste natuurgebieden van Brabant waar heidevelden, kleine bosjes, vennen en stuifzanden elkaar afwisselen.

Afhankelijk van de duur van de rit doet u het Leenderbos, de Weerter Bergen of de Strabrechtse Heide aan. De ritten worden uiteraard door ervaren gidsen begeleid.

Korte buitenritten te paard

U kunt bij ons al buitenritten te paard maken voor € 15,00. Deze rit van een uur is ideaal om de directe omgeving van De Boschhoeve te verkennen. Langere ritten zijn natuurlijk ook mogelijk.

Tarieven buitenritten

  T/m 17 jaar Vanaf 18 jaar
1 uur € 15,- € 17,50
2 uur € 25,- € 30,-
3 uur € 35,- € 42,50

Dagtochten

In de weekenden en op afspraak organiseren wij dagtochten met halverwege een heerlijke lunch. Afhankelijk van de duur van de tocht bezoek je bos- en heidegebieden of het natuurgebied rondom de Achelse Kluis. Onderweg pauzeert u om te genieten van een heerlijke lunch, waarbij u onder andere kunt kiezen uit soep, pannenkoeken en luxe belegde broodjes.

Tarieven dagtochten

  T/m 17 jaar Vanaf 18 jaar
5 uur inclusief lunch € 55,- € 67,50
7 uur inclusief lunch € 70,- € 85,-

Pannenkoekenrit

Elke zondag organiseren we om 12.00 uur de zogenaamde ‘pannenkoekenrit’. Deze rit is een unieke gelegenheid om kennis te maken met De Boschhoeve en om de directe omgeving te bekijken. De buitenrit duurt anderhalf uur en na de rit kunt u op de manege genieten van een heerlijke pannenkoekenlunch. De niet-ruiters kunnen instappen in de huifkar die de ruiters onderweg ontmoet, meestal bij een doorwaadbaar vennetje.

Bij inschrijving voor het ponykamp of ruiterkamp, kan je gratis meedoen aan deze gezellige pannenkoekenrit! Ouders, vrienden en bekenden zijn ook van harte welkom. Bij voldoende rijervaring kunnen zij aan de buitenrit deelnemen, of ze kunnen opstappen in de huifkar. Graag vooraf even bellen of mailen om een afspraak te maken op telefoonnummer 0495-592356 of vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Tarieven pannenkoekenrit

T/m 17 jaar Vanaf 18 jaar
Buitenrit € 20,- € 25,-
Huifkartocht € 10,- € 12,50

Tarieven zijn inclusief pannenkoeken en ranja!