(Kinder)feestjes & partijen

FeestjesOp woensdagmiddag, vrijdagmiddag en op zondagmiddag organiseren wij onvergetelijke kinderfeestjes voor kinderen van 5 tot 85 jaar. Bij aankomst staat ranja klaar, evenals een versierde stoel voor de jarige. Hierna kunnen de kinderen een uur paardrijden, gevolgd door een huifkartocht met onderweg een verrassing en een bosspelletje. Terug op de manege staan de frietjes met snack klaar! In totaal duurt het programma drie uur.

Paardrijervaring is niet nodig, veiligheidscaps hebben wij te leen. De kosten bedragen € 120,00 voor tien kinderen. Dit is inclusief onbeperkt ranja voor de kinderen, maar exclusief de consumpties voor de volwassen begeleiders. Voor elk volgend kind zijn de kosten € 10,- extra.

Uiteraard is het ook mogelijk bij ons een familiedag of -weekend of personeelsuitje te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een tocht per paardentram met lunch op een mooie locatie in de Cranendonckse bossen, een paardrijles voor beginners of gevorderde ruiters, een buitenrit of zwemmen met paarden. Voor de níet-ruiters hebben we Deutz oldtimer tractors waarmee een “buitenrit” gemaakt kan worden.  en om de dag bourgondisch af te sluiten serveren we een uitgebreide bbq na. De Boschhoeve heeft meerdere overnachtingsmogelijkheden. Kijk voor meer info hierover bij Overnachten. Wij kunnen voor u een arrangement op maat samenstellen; Als u zegt wat u graag wilt, gaan wij er alles aan doen om dat te regelen. Voor meer info kunt u even mailen (info@de-boschhoeve.nl) of bellen met de Boschhoeve: 0495-592356.