Ruiterkamp 15 tot 18 jaar

Ruiterkamp zwemmen met paardenWij organiseren ruiterkampen speciaal gericht op de oudere jeugd. Zij vormen een aparte groep en verblijven in de vakantiewoningen.

Natuurlijk wordt er ook tijdens dit ruiterkamp heel veel gereden! Springlessen, dressuurlessen, vaardigheid, wedstrijdjes, zwemmen met paarden en buitenritten. We maken ook lange buitenritten en een dagtocht naar de heide, waar we onderweg gezellig picknicken tussen de paarden. Ook de avonden zijn goed gevuld, met een nachtrit, dropping/spooktocht en een gezellige party night!

Je kunt ook je eigen pony of eigen paard meenemen naar de Boschhoeve, de kosten hiervan zijn € 45,- per week voor een pony en € 60,- voor een paard in alle vakanties buiten de zomervakantie. In de maanden juli en augustus kun je jouw paard gratis meenemen! Wij zorgen dan uiteraard voor een schone stal voor je paardje, hooi en stro is inbegrepen. We hebben ook een aantal paddocks beschikbaar waar je jouw paard tussen de lessen/ ritten door in kunt zetten.

Direct inschrijven

Prijzen 2017

Periode Prijs 
5-daags kamp in voorjaarsvakantie (februari) €175
week kamp in mei vakantie €340
week kamp  in de zomervakantie (juli & augustus) €380

Video Ruiterkamp Boschhoeve

Paardrijvakantie voor kinderen of volwassenen?

Manege de Boschhoeve heeft ook uitgebreide mogelijkheden voor kinderen en volwassenen. Neem eens een kijkje op een van deze pagina’s: