Ruiterkamp (15 t/m 18 jaar)

Wij organiseren ruiterkampen speciaal gericht op de oudere jeugd. Zij vormen een aparte groep en verblijven in de vakantiewoningen.

Natuurlijk wordt er ook tijdens dit ruiterkamp heel veel gereden! Springlessen, dressuurlessen, vaardigheid, wedstrijdjes, zwemmen met paarden en buitenritten. We maken ook lange buitenritten en een dagtocht naar de heide, waar we onderweg gezellig picknicken tussen de paarden. Ook de avonden zijn goed gevuld, met een nachtrit, dropping/spooktocht en een gezellige party night!

Je kunt ook je eigen pony of eigen paard meenemen naar de Boschhoeve, de kosten hiervan zijn € 45,- per week voor een pony en € 60,- voor een paard in alle vakanties buiten de zomervakantie. In de maanden juli en augustus kun je jouw paard gratis meenemen! Wij zorgen dan uiteraard voor een schone stal voor je paardje, hooi en stro is inbegrepen. We hebben ook een aantal paddocks beschikbaar waar je jouw paard tussen de lessen/ ritten door in kunt zetten.

Als je bij ons op ruiterkamp komt dan kan je voor gereduceerd tarief(€10) op een zondag naar keuze in maart, april, mei of juni (niet in juli en augustus) meedoen aan onze gezellige pannenkoekenrit! Onze ponykampen worden in alle schoolvakanties (inclusief de landelijke spreiding) gehouden. Als je in het voorjaar op ruiterkamp komt kan je alleen in de maanden maart en april deelnemen aan de pannenkoekenrit.

 

 

 

Direct inschrijven

  

Prijzen 2018

 Vakantie Periode Prijs per kamp
Ruiterkamp Nieuwjaarsvakantie   2 januari t/m 5 januari 2018 €125
Ruiterkamp Carnavals Vakantie (Zuid) 11 februari t/m 17 februari 2018 €290
Ruiterkamp (Midden en Noord Nederland) 25 februari t/m 3 maart 2018 €290
Pony en Ruiterkamp 8 april t/m 13 april €290
Ruiterkamp Voorjaar 2018 22 april t/m 12 mei 2018 €350
Ruiterkamp Zomervakantie  1 juli t/m 25 augustus 2018 €390
Ruiterkamp Herfstvakantie 14 oktober t/m 27 oktober €305

Video Ruiterkamp Boschhoeve

Paardrijvakantie voor kinderen of volwassenen?

Manege de Boschhoeve heeft ook uitgebreide mogelijkheden voor kinderen en volwassenen. Neem eens een kijkje op een van deze pagina’s: